Кваліфіковані кадри у дорожній галузі — запорука розвитку країни

У школах відлунав останній дзвінок, а це значить, що для абітурієнтів незабаром розпочнеться вступна кампанія. Якщо у Вас чи у Ваших близьких наразі актуальне питання куди ж піти вчитися, у цій рубриці ми розповімо на які вузи варто звернути увагу.
І звісно, як представники дорожньої галузі рекомендуємо приєднатися до великої родини дорожників та обрати профільний навчальний заклад.

Існує стійкий стереотип, що спеціаліст дорожньої галузі, це людина у касці з лопатою й вищу чи середню освіту такому працівнику здобувати необов’язково. Але, це не зовсім так, адже будівництва дороги – це дуже цікавий, багатоетапний процес, який потребує залучення дипломованих спеціалістів.

Сьогодні розповімо Вам про ВСП “Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ”, який готує затребуваних на ринку праці спеціалістів за шістьма освітньо-професійними програмами.

• Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів
• Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг та аеродромів
• Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин і обладнання
• Землевпорядкування
• Організація перевезень і управління на транспорті
• Організація та регулювання дорожнього руху

По закінченню коледжу можна отримати диплом фахового молодшого бакалавра.
Зазначаємо, що матеріально-технічна база у колежу, наразі, одна із найкращих в Україні серед профільних навчальних закладів, які готують спеціалістів дорожньої галузі.
Детальніше про умови прийому до коледжу