Президент найбільший об’єкт дорожнього будівництва цього сезону у Чернігівській області

15 жовтня президент України Володимир Зеленський відвідав об’єкт, який реалізує компанія-член НАДУ — Група Компаній «Автострада» . Це найбільший об’єкт дорожнього будівництва цього сезону у Чернігівській області — загальна протяжність ділянки складає 75 км, на автотрасі державного значення Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин.

Незважаючи на те, що роботи розпочалися на початку липня, вже влаштовано усі шари дорожнього покриття протяжністю 30 км. Наразі роботи тривають поблизу с. Велика Дорога Ніжинського району.

Одночасно із дорожньо-будівельними підрозділами працюють мостобудівельники компанії АВТОСТРАДА. В межах об’єкту вже завершено основний комплекс робіт з ремонту чотирьох мостів, ще три в роботі.

Будівельні роботи виконуються без вихідних з суттєвим випередженням графіку. На об’єкті задіяно понад сто дорожніх працівників та близько 70 одиниць спецтехніки.

Задля забезпечення високої якості виконання робіт та відповідності найкращим міжнародним практикам, фахівцями відділу контролю якості та вимірювальної лабораторії компанії АВТОСТРАДА здійснюється повний технічний нагляд. Цей високопрофесійний підхід до виконання дорожньо-будівельних робіт та швидкі темпи реалізації отримали високу оцінку з боку Президента України.

Детальніше